IZTOK PARKSIDE

IZTOK PARKSIDE

IZTOK PARKSIDE е пример за свеж поглед и модерен дизайн - комплексът се "потапя" в градския пейзаж, и все пак се откроява. Различният брой на етажите във всяка сграда ги отличава една от друга, като същевременно създава усещане на завършеност на комплекса. Апартаментите са просторни, с големи прозорци и стъклени елементи, което размива границата между интериор и екстериор, и придава отличаващия се стил на комплекса.

Разгледай

BREEAM (BRЕ Environmental Assessment Method) е водещият и е най-широко използван метод за измерване на въздействието на сградите върху околната среда. Британският стандарт се използва по целия свят и може да бъде прилаган при оценката на различни типове сгради в национален и международен мащаб.

Местоположение

Новини

За нас

Arco Real Estate България

Arco Real Estate инвестира, изгражда и управлява два от най-атрактивните проекти в София – мултифункционалният BLVD Residence и жилищният Manastirski L!VD Apartments. Нашата мисия е да бъдем всеобхватен и ценен партньор при взимането на решения в областта на недвижимите имоти.

greener

BLVD Residence

Луксозна жилищна сграда с контролиран достъп, която се намира в столичния квартал Оборище.

greener

LIVD Apartments

Модерен жилищен комплекс от 3 сгради, ситуиран в южния квартал на София, Манастирски ливади - Запад.

Arco Real Estate Estonia & Latvia

Arco Real Estate е част от Arco Vara Group, основана през 1992 г. в Естония. Kомпанията е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави, като развива и експлоатира няколко големи жилищни и мултифункционални проекта на територията на Естония, Латвия и България.

greener

Kodulahe Estonia

Жилищен комплекс състоящ се от 5 сгради, който се намира в Талин и е разположен на брега на морето.

greener

Liepziedi Latvia

Жилищна сграда, разположена в близост до пристанището на Рига, с живописна гледка към езерото Ķīšezers.