Arco Real Estate

Arco Real Estate инвестира в развитието на атрактивни проекти в перспективни райони на София и другите областни градове в страната. Акцентира се върху проекти със средно и високо застрояване, и разгъната площ между 5 000 и 15 000 м2, което позволява обособяването на средни по големина жилищни сгради, предоставящи комфорт и спокойствие на живущите в тях, както и лесното им управление впоследствие.

BLVD RESIDENCE

BLVD Residence представлява многофункционална сграда, изпълнена по европейски стандарт, с висококачествени материали и съвременни технологии.  На разположение са 89 жилища с контролиран достъп, 165 паркоместа и гаражи, удобен достъп до търговски център с разнообразни магазини и офиси със самостоятелен вход.

Разгледай

Архитектурни решения

Сградите се проектират с рационални разпределения, без загуба на пространство, с просторни стаи и модерни архитектурни решения, чиято цел е да бъдат емблематични за района и градовете, в които се намират.

Грижа за природата

В допълнение Arco Real Estate работи усилено върху енергийната ефективност на сградите чрез интегрирането на най-модерните решения в зеленото строителство - висококачествени, екологични системи от соларни инсталации, енергийно ефективни асансьори, фасада от рециклирани материали, водомери с радио управление и окабеляване за „умен дом“ с възможност за дистанционно управление на основните инсталации.

Висококачествено строителство

Степента на завършване е на шпакловка и замазка. Строителството се извършва по европейски стандарт, с висококачествени материали и съвременни технологии. Сред основните елементи са термокерамична и модерна фасада, качествена дограма, външни врати, окабеляване и денонощна жива охрана и видеонаблюдение.

LIVD APARTMENTS

LIVD apartments e комплекс от 3 жилищни сгради, разположени върху подземен паркинг с над 260 паркоместа и гаражи, до които всеки апартамент има удобна топла връзка. Проектът включва 272 апартамента и 25 търговски. Вътрешен двор и детска площадка са винаги на разположение на обитателите на комплекса.

Разгледай

Arco Real Estate

С почти 25 годишен опит в сферата на недвижимите имоти и солидно регионално присъствие, Arco Real Estate разчита на единодействието на своите подразделения за услуги и инвестиции, за да поддържа статут на лидер в отрасъла.

KODULAHE

Kodulahe е нов жилищен комплекс, разположен в Талин, Естония, заобиколен едновременно от гората и морето. Комплексът се състои от 5 сгради, първата от които (Lahepea 7) ще бъде готова през лятото на 2017. Видните световни архитекти, KAMP, са автори на външния вид на Kodulahe, докато Рам EHITUS се грижи за изграждането и качеството на комплекса.

Разгледай

България

През 2006 г. Arco Vara основава Arco Real Estate в София. Само 2 години по-късно започва строителният процес на първите два жилищни проекта: BLVD Residence и Manastirski LIVD Apartments. Всички жилища са реализирани. През 2014 г. агенцията разширява дейността си и по Черноморието, а през 2015 г. КФН издават лиценз за АДСИЦ на Арко Фонд за Недвижими Имоти, България.

Естония

През 1992 г. Arti Arakas основава Arco Vara. Започва бурно развитие, откриват се офиси в големите градове и през следващите 15 години компанията реализира едни от най-големите проекти за строителство в Балтийските страни - Veskimöldre (1996г.),  Merivälja 2 (1998г.), Baltezers (2002г.), Kodukolde (2009г.), Tehnika 53 (2013г.)  и много други.

Латвия

През 1997 г. Arco Vara основава Arco Real Estate в Рига. През следващите години се отварят офиси в големите градове и екипът се разраства до над 80 души.

LIEPZIEDI

Новият проект LIEPZIEDI е шестетажна сграда, от която се открива живописна гледка към езерото Ķīšezers от една страна и панорамата на пристанището от друга. Фасадата на комплекса е проектирана така, че хармонично да се слива със заобикалящата комплекса среда, като е съобразена с натуралните й тонове.

Разгледай